MF OBRE MERCAT AL REGNE UNIT

The Wine Company és l’importadora dels productes del celler de Cadaqués

El Celler Martín Faixó va presentar el passat divendres, 25 d’octubre, els productes d’elaboració pròpia (vins, vermut, oli d’oliva i cervesa) a l’empresa The Wine Company de Londres. L’acte de presentació es va celebrar a la seu de  l’importadora, situada a Colchester, i va consistir en un sopar-maridatge dels productes MF, a càrrec del xef Ulises Ballesta. Amb aquest esdeveniment la comercialitzadora anglesa va donar a conèixer entre els seus clients els primers vins de la DO Empordà que distribuïran.

El gerent del Celler Martín Faixó, Rafel Martín, ha destacat la importància de la presència dels productes a aquest país i de la mà de The Wine Company, “una de les importadores més prestigioses del Regne Unit amb l’aval de vuit generacions al capdavant de la comercialització i producció de vi”. Martín assegura que tant els vins com l’oli d’oliva van rebre una molt bona acollida, cosa que fa pensar que hi haurà continuïtat en la relació comercial amb The Wine Company.

Aquesta és la primera vegada que el celler de Cadaqués exporta la totalitat dels seus productes al Regne Unit. Fins ara, Martín Faixó només exportava vi a Holanda i a Bèlgica, però no tanca la porta a exportar-hi la resta de productes.

Categoria: Activitats | 01 Novembre 2013 | Autor: Marga Figueras Riera

Etiquetes: