SARA PI EN CONCERT AS MAS SA PERAFITA – CELLER MARTíN FAIXó

Sa cantant actuarà divendres 16 d’agost dins el Festival de Cadaqués

La cantant Sara Pi actuarà es proper divendres 16 d’agost a les 21:30h. al Celler Martín Faixó (Mas sa Perafita) dins el marc del Festival Internacional de Música de Cadaqués. Pi presentarà es seu últim disc Burning, on barreja es ritmes brasilenys amb el soul més actual.

Nascuda a Barcelona el 1986, Sara Pi va madurar en el sí d’una família vinculada a la música durant diverses generacions. Sa seu precoç trajectòria musical es va iniciar as llegendari Jazz Sí Club a l’edat de 13 anys, debut que va precipitar sa seu carrera forjada en diverses bandes de soul, funk, reggae i R&B. El 2008 va dirigir es seu primer projecte amb composicions pròpies que fusionen l’impacte del R&B i el soul amb sa riquesa de ses harmonies brasileres, un projecte únic i original.

Aquesta és sa segona vegada que el celler es converteix en escenari del festival. L’any passat ho va fer amb un concert de jazz a càrrec d’Ignasi Terraza Trio. La bona acollida de públic de l’edició anterior ha fet que enguany es repeteixi sa fòrmula de concert-degustació, on ses assitents podran gaudir de sa veu de Sara amb una copa de vi Perafita.

Es poden adquirir les entrades per aquest concert a sa web del Festival Internacional de Música de Cadaqués: www.festivalcadaques.cat

Categoria: Activitats | 04 Juliol 2013 | Autor: Marga Figueras Riera

Etiquetes: