LA FAMíLIA MARTíN FAIXó INAUGURA S’ENOTECA MF-ES POAL

Durant l’acte es van presentar es nous productes del celler MF: cervesa artesana, vermut i oli d’oliva verge extra Llei de Cadaqués

La família Martín Faixó va inaugurar es passat dissabte 15 de juny, a les sis de la tarda, s’Enoteca MF-Es Poal. Aquest nou establiment, situat a sa plaça d’Es Poal de Cadaqués, està especialitzat en es vins elaborats al Celler Martín Faixó. Més d’un centenar de persones van apropar-se a s’enoteca que ocupa sa planta baixa d’un edifici emblemàtic al municipi, on hi havia hagut l’antiga farmàcia de Cadaqués.

Aprofitant l’acte d’inauguració des local es van presentar es nous productes de Martín Faixó: vermut, cervesa i oli d’oliva Llei de Cadaqués. Aquesta varietat d’oliva, coneguda com a verdal o Llei de Cadaqués, només es cultiva a la zona de Cadaqués i el Port de la Selva i es caracteritza per produir un oli d’alta qualitat. Es tracta d’una producció limitada d’ampolles, procedent de s’olivar que la família té a la zona de Portlligat i a prop de Sa Perafita, ambdós en ple parc natural de Cap de Creus. Aquest oli es comercialitzarà exclusivament al celler i a s’enoteca de Cadaqués amb el nom de Perafita. En aquest sentit, també es va donar a conèixer sa cervesa artesanal i es vermut, un des primers que s’embotella a la zona.

S’esdeveniment va comptar també amb s’estrena des vídeo corporatiu del celler, realitzat per Roger Lleixà, on s’explica s’elaboració de ses referències vinícoles del Celler Martín Faixó.

Categoria: Activitats | 18 Juny 2013 | Autor: Marga Figueras Riera

Etiquetes: