#INSTACADAQUES AL CELLER MARTíN FAIXó

Més de 200 persones van fotografiar Cadaqués a través de s’aplicació Instagram

Es passat dissabte un grup de participants a sa trobada #InstaCadaqués, organitzada pel Patronat de Turisme Girona-Costa Brava, van visitar el Celler Martín Faixó.  Es propietari del celler, Rafa Martín, va ser l’encarregat de mostrar as diferents instagramers o igers cada un des racons des Mas sa Perafita, una masia del segle XIV reconvertida en celler. Es visitants, integrants des grup Taste for Fun, van tastar ses diferents referències que elabora es celler de Cadaqués.

Sa jornada va començar amb un esmorzar per ses instagramers ofert per l’Ajuntament de Cadaqués a la Societat l’Amistat. Després es més de 200 participants es van dividir en diferents grups per fer un photowalk guiat per Cadaqués. Aquesta trobada es va emmarcar dins sa Festa de ses indians, una celebració ajornada a causa de sa forta tramuntana que va bufar durant es cap de setmana.

Poden veure es resultat d’aquesta trobada as hashtags d’Instagram #InstaCadaques o #Cadaquesiresmes. També poden seguir ses novetats del celler as compte d’Instagram cellermartinfaixo

Categoria: Activitats | 04 Juny 2013 | Autor: Marga Figueras Riera

Etiquetes: