ES PERAFITA PICAPOLL, MEDALLA COMMENDED EN ES DWWA 2013

És sa primera vegada que el Celler Martín Faixó participa en es prestigiós concurs Decanter World Wine Awards del Regne Unit

El Celler Martín Faixó ha obtingut una medalla Commended en l’edició 2013 des Decanter World Wine Awards (DWWA) amb es Perafita Picapoll 2012. Aquesta és sa primera vegada que es celler de Cadaqués participa en es concurs de vi més gran del món.

Es Perafita Picapoll va sortir al mercat l’any 2007, amb sa resta de referències Martín Faixó. Des de llavors, cada any s’ha exhaurit sa producció ( limitada a 13.000 ampolles) d’aquest vi blanc. L’hivern de l’any passat, el Celler Martín Faixó va ampliar sa plantació de vinya de sa varietat picapoll amb 3 hectàrees més i s’espera ampliar sa producció d’aquí dos anys.

Segons Ester Martín, gerent del Celler Martín Faixó, “aquest reconeixement suposa una recompensa al treball realitzat i esperem que sigui un impuls més a la comercialització d’aquesta referència que, des de sempre, ha tingut molt bona acollida”.

Es Decanter World Wine Awards és sa competició de vi líder mundial. Es concurs és conegut pes seu rigorós procés de valoració, que ha portat as Decanter World Wine Awards a ser una de ses fonts amb més autoritat sobre recomanacions de vi per ses amants del vi de tot el món. En aquesta edició, es 219 jutges d’arreu del món han avaluat 14.362 vins de 52 països. En es panel de jutges experts d’aquest any s’han inclòs a 75 Mestres del Vi i a 13 Mestres Sommeliers.

Jean-Michel Valette MW, jutge des DWWA 2013, diu: “L’equip dels DWWA ha fet una tasca important de reclutament dels millors paladars del món per tastar cada vi, per aquest motiu quan un vi guanya una Medalla Decanter en aquest concurs és una cosa de la que estar realment orgullós”.

Es president des Decanter World Wine Awards, Steven Spurrier, exposa: “El DWWA ha aconseguit una autoritat, gràcies als jutges, l’organització i l’equip sencer. Hem de reconèixer la qualitat, per això estem aquí”.

Categoria: Concursos | 20 Maig 2013 | Autor: Marga Figueras Riera

Etiquetes: